Työturvallisuuskorttikoulutus

59,00 €
vero pois luettuna

Kuvaus

Koulutus on suomenkielinen (webinaari)


Koulutuksen kesto on 8 tuntia (8:30-16:30 sisältäen tentin).

Saat osallistumislinkin sähköpostiosoitteeseesi koulutusta edeltävänä päivänä.

Tarvitset koulutuksessa toimivan nettiyhteyden, mikrofonin sekä kameran.


HUOM! Kurssiltamme ei saa Trafin ammattipätevyysmerkintää.


Työturvallisuuskorttikoulutus webinaarina, hintaan lisätään ALV 24%. Hintaan sisältyy PDF muotoinen kurssimateriaali sekä virallinen TTK:n Työturvallisuuskortti®, joka postitetaan hyväksytyn tentin jälkeen osallistujalle.


Työturvallisuuskortti -koulutus on olennainen koulutusohjelma kaikille, jotka työskentelevät eri aloilla ja haluavat varmistaa turvallisen työympäristön.


Tämä koulutus tarjoaa perustiedot työturvallisuudesta ja -suojelusta, jotka auttavat välttämään työtapaturmia ja -sairauksia sekä edistämään turvallista työskentelyä. Webinaari on kätevä tapa suorittaa koulutus joustavasti oman aikataulun mukaan.


Koulutus päättyy kokeeseen, jonka suorittaminen on edellytys Työturvallisuuskortin saamiselle. Työturvallisuuskortti on tunnustettu ja arvostettu todistus, joka osoittaa, että osallistuja on suorittanut koulutuksen ja hallitsee työturvallisuuteen liittyvät perusasiat.


Kortti on voimassa viisi vuotta, kortin voimassaolon aikana kortin voi uusia suorittamalla kertauskoulutuksen, jonka kesto on 4 tuntia.


Työturvallisuuskortti -koulutus tarjoaa arvokasta tietoa ja taitoja työturvallisuuden parantamiseksi ja auttaa luomaan turvallisemman työympäristön kaikille työntekijöille.