Tietoja meistä

Plansafe on perustettu 2023 ja on osa Planproof Oy:tä. Plansafe on erikoistunut tarjoamaan kattavia turvallisuuskoulutuksia eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille. Plansafen perustamisen taustalla oli lisääntyvä tarve turvallisuuskoulutuksille.

Tarjoamme monipuolisia koulutuksia eri turvallisuusaiheista, kuten työturvallisuus, sähkötyöturvallisuus, tulityöturvallisuus, ATEX-tilojen koulutuksia ja paljon muuta. Koulutukset on suunniteltu vastaamaan eri alojen tarpeita, ja ne voidaan myös räätälöidä sopiviksi yritysten ja organisaatioiden tarpeiden mukaan.

Plansafe panostaa laadukkaaseen koulutukseen, ja sen kouluttajat ovat kokeneita ja päteviä asiantuntijoita teollisuuden eri aloilta. Koulutukset toteutetaan modernilla teknologialla ja opetusmenetelmillä, jotka tekevät oppimisesta helppoa, mukaansatempaavaa ja käytännönläheistä.

Uskomme, että kattavat työturvallisuuskoulutukset ovat avainasemassa turvallisuuden parantamisessa ja onnettomuuksien ennaltaehkäisyssä. Haluamme olla mukana luomassa turvallisempaa työ- ja toimintaympäristöä kaikille.

Olemme sitoutuneita kehittämään jatkuvasti uusia koulutuksia ja opetusmenetelmiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina ajantasaista koulutusta.